Project Description

PIAZZA MASCHERONI 2015

Photo credits: Fabio Toschi, Leonardo Tagliabue

Piazza Mascheroni 2015

Una Piazza che era parcheggio, per la prima volta vestita di verde, con percorsi su tronchi di legno, giochi per bambini a forma di animali come la grande ape, collinette per seduta non convenzionale e dall’altro lato, un piccolo ristoro con panche lunghe in legno avvolte da grosse graminacee in vaso.

Temporary installation in Bergamo for ‘I Maestri del Paesaggio’. The square was originally a parking lot. The temporary set-up made it green for the first time. Paths were made of wood circular sections, there were games for children in the shape of animals, for example, a large bee, hillocks as unconventional seats facing a small refreshment area with long wooden benches surrounded by tall grasses in large planters.