Project Description

ANTICO LAVATOIO 2017

Photo credits: Pagani, Leonardo Tagliabue

ANTICO Lavatoio 2017

Allestimento temporaneo in un luogo molto suggestivo di Città Alta, con arredi Pedrali: le nicchie del muro diventano vetrine per sedie e tavolini. Una seduta ondulata invita alla sosta lungo il percorso, illuminato da luci a sfera appese a diverse altezze. Il lavatoio si riempie di graminacee.

Old Public Washtubs 2017

Temporary installation for ‘I Maestri del Paesaggio’ in a very beautiful part of Bergamo’s historic town “Città Alta”, with Pedrali’s furniture. The niches in the ancient walls become showcases for chairs and tables. A wavy seat invites to rest, the path is lightened by spherical lights hanging at different heights along the tree-lined avenue. The ancient washtubs are filled with grasses.